За нас

  • Марката LCN е част от козметичният концерн WildeGroup, Germany. Визитна картичка на компанията са уникалните продукти за нокти.

  • Иновативната технология е отразена в името на марката (Light Concept Nails) – светлинна концепция за нокти. Всичко започва през 1914 година, когато в Германия е основана стоматологичната фабрика Wilde. Тя растяла, развивала се и скоро над 500 сътрудника работели над изучаването и производството на зъбни протези. Тяхната работа породила идеята за създаване на нова козметична компания.

  • През 1985 година WILDE COSWMETICS GmbH става първият европейски производител на светлинно-съхнещи продукти за удължаване и укрепване на ноктите. Непрекъснатите изследвания и разработване на продукти, се провеждат от висококвалифициран персонал, и са подкрепени от известни научни организации, като Берлинския университет. Оборудването на компанията отговаря на всички съвременни изисквания и издържа на теста за съответствие с международните стандарти TUV, CE и CSA. Само първокласните съставки, тяхната перфектна съвместимост, както и непрекъснатото развитие са най-важният приоритет!

    Днес
    Ти – нашият клиент – си мярката за всичко, което правим. Твоите нужди са във фокуса на нашето внимание и нашите действия. Това е в основата на отношенията на сътрудничество.

  • "КОЗМЕТИК ТАНЕВИ" ЕООД Ви предлага богат асортимент от козметика, за грижа на ръцете, ноктите, краката, СПА терапии, кола маска, еднократни материали и дезинфектанти!
    Винаги близо до Вас "КОЗМЕТИК ТАНЕВИ" ЕООД!