Експерт по премахване на бръчки

ГРИМ И ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТОЧЕТКИ ЗА ГРИМ
кат.N : 90544
99.00 лв. цена на дребно

Открийте новия Експерт по премахване на бръчки от LCNза гладка и стегната кожа. Стяга кожата на гърба на ръцете, шията, деколтето, раменете и горната част на ръцете.
Ергономично създадената масажна глава осигурява дълбоко проникване на активни съставки в кожата, чрез ултразвук и галванизъм. Приспособлението, което е създадено специално за ръце, предлага 3 различни честоти на трептене, както и светлинна терапия. Идеално допълнение към класическия маникюр, както и уелнес процедури.

USB порт и кабел, презарежда се за 2 часа само
Размери: 91 мм : 110 мм :48 мм

Употреба: Нанесете крем или серум върху кожата (кожата на гърба на ръцете, шията, деколтето, раменете и горната част на ръцете). Изберете едно от трите нива, в зависимост от вашия клиент. Уверете се, че поддържате непрекъснат контакт между кожата и устройството, по време на процедурата. Движете устройството нагоре и надолу, с лек натиск. В случай че вибрациите спрат, увеличете нивото на хидратация на кожата.
Art.-No.: 90544

3 нива  - троен ефект
Iниво - Честота на трептене 6200 / мин, Синя светлина
IIниво - Честота на трептене 9500 / мин,  Магнитна топлинна терапия 45 ° C + -5 °, Зелена светлина
IIIниво - Честота на трептене 12500 / мин,  Магнитна топлинна терапия 45 ° C + -5 °, Червена светлина

Синя светлина
Подпомага синтеза на протеини и колаген. Кожата изглежда по-стегната и порите са пречистени. Идеален за мазна и чувствителна кожа.
Зелена светлина
Подобрява поемането на кислорода от клетките и стимулира микроциркулацията на кожата. Има успокояващ и балансиращ ефект върху кожата.
Червената светлина
Повишава жизнеността на клетките, ускорява кръвообращението и стимулира растежа на фибробластите и колагена. Изглажда бръчките и притежава ефект на стягане на кожата. В допълнение, червената светлина може да се използва за белези по кожата, за да се постигне тяхното избледняване.

Подобни продукти