КОЛЕКЦИЯ ЕСЕН 2015

Основен текст: 

ПРИСТИГНА НОВАТА ЕСЕННА КОЛЕКЦИЯ. ВКЛЮЧВА 6 НОВИ ЦВЯТА ЛАК ЗА НОКТИ И 4 НОВИ ЦВЯТА ALL WEEK LONG. ГЕЛ-ЛАК RECOLUTION ЩЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ С 6 НОВИ ТЕНДЕНЦИОЗНИ ЦВЯТА, КОИТО КОРЕСПОНДИРАТ С ЦВЕТОВЕТЕ ЛАКОВЕ. НОВА СЕРИЯ ГРИМ В АКТУАЛНИТЕ ЗА СЕЗОНА ЦВЕТОВЕ ДОПЪЛВА ТАЗИ ИЗИСКАНА ЛИНИЯ. 

Експресивните бохемски цветове канят тази Есен на екстравагантни срещи. Ние се чувстваме сякаш сме част от една мечтана цветна серия. Пищен и опиянителен – открийте игра с цветовете, които ще докоснат сетивата ви.  ПОТЪНАЛИ В ЛУКС – искаме да се изгубим в тази тенденция. 

Твърде много от нещо добро може да бъде прекрасно! С това изявление на добре познатата актриса на стария и обаятелен Холивуд, Мей Уест говори от нашата душа. Тази есен ние се отдаваме на лукса. Дефиницията за лукс, обаче е различна за всеки. За нас това означава да се радвате на живота и всичките му аспекти. И така ние може да поискаме „най-доброто от всичко” . Ще видите, че с правилната порция самочувствие и очарование, твоят човек със сигурност ще последва това искане.