Как да поръчам?


Поръчки и доставки

Сайтът  www.lcn-bulgaria.com е интернет каталог, предоставящ информация за продуктите, предлагани от фирмата „Козметик Таневи” ЕООД, ЕИК: BG200937313. Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен 5800, ж.к. „Сторгозия”-ШПК-2. Данните за фирмата оператор са публични и достъпни в търговския регистър.

 

Условия за поръчка и доставка:

ПОРЪЧКИТЕ СЕ ПРИЕМАТ САМО, НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:
Антония Танева 0878 766 737

 

 

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКАТА:

При поръчка на стойност над 120.00 лв. на продукти на марките LCN доставката е за сметка на фирмата.
При поръчка на стойност над 190 лв за кола маска, козметични консумативи и инструменти - доставката е за сметка на фирмата.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА:

Пратките се доставят с куриерска служба SPEEDY.
• Поръчките, приети преди 15:00 часаслед обяд се изпълняват в рамките на 1 работен ден*
• Поръчките, приети след 15:00 часа след обяд се изпълняват в рамките на 2 работни дни* *
• Моля, отбележете си, че доставките ще се влияят от официалните празнични дни.

ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА:

За да ви бъдем максимално полезни, моля, при получаване следвайте следните правила:
• Никога не подписвайте товарителницата на куриерската фирма, преди да сте проверили целостта на пратката и нейното съдържание.
• Ако пратката е повредена при транспортирането, изискайте да Ви съставят протокол за повредата или не приемайте пратката и ни се обадете незабавно.
• При получаване на пратката проверете добре за всички стоки и сравнете с описа.
• Цените в този каталог са в български левове с ДДС и са за професионалисти. Фирмата си запазва правото да променя цените без предупреждение!

Техническа консултация

Винаги и без колебание можете да разчитате на нас за съвет или консултация за всеки продукт и неговото приложение.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Фирма „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД е регистрирано в Комисията за защита на личните данни като Администратор на лични данни. 

- Предоставяйки лични или други данни, Потребителят/клиентът се съгласява, че те могат да бъдат използвани от „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД за следните цели – организиране на поръчки, анализ на тяхното потребителско поведение (профили), статистически цели за подобряване на платформата, изпращане на информационни съобщения, с цел подобряване и индивидуализиране на услугата, събития, други продукти и услуги, които могат да са от интерес за Вас.

-Предоставяйки свои данни на „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД потребителят/клиентът дава изричното си съгласие с него да се свързва „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД или трети лица, които могат да бъдат куриери, партньори на „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД, държавни или общински дружества, когато това е предвидено от конкретното законодателство.

- С предоставянето на свои лични данни на „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД Потребителят/клиентът дава изричното си съгласие те да бъдат включени в базата данни „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД , и дава изричното си и еднозначно съгласие тези данни да бъдат съхранявани, използвани и обработвани.
- „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия за ползване, „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД може да използва личните данни на Потребителя/клиента единствено и само за предвидените цели. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни нормативни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави, както и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни относно свободното движение на такива данни.

Право на промени

„Козметик  Таневи” ЕООД запазва правото на промени, без предупреждение, по всяко време, на цените или друга информация, свързана с продуктите в търговската част на този сайт.